2014. február 8., szombat

Hercegnő torta

Barátnőmnek készítettem születésnapjára. Nagy volt az öröm!
Vaníliás piskóta, málnakrémmel. Bevonása marcipánnal, a tiara szintén marcipánból. A tiara formáját befőttes üveggel oldottam meg. Méghozzá úgy, hogy rá illesztettem a kialakított marcipánt, de sűrű cukormázzal is kivitelezhető, majd a hűtőben dermesztettem.

Joghurtos málnakrém
 
 Hozzávalók:
  •  20 dkg málna
  • 150 ml joghurt
  • 200 ml habtejszín
  • 1 ek. zselatin pici vízben feloldva
  •  porcukor (elhagyható)
A málnát, a joghurttal, a felvert tejszínnel összekeverjük. A már kihűlt zselatin hozzáadjuk, végül hűtőbe rakjuk. Ha nem elég édes, porcukorral édesíthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése